Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Capacité rétention eau")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1210

  • Page / 49
Export

Selection :

  • and

Modifications de la capacité de liaison de l'eau des myofibrilles de carpe, au cours de la dénaturation induite par la chaleurSEKI, N; MATSUBARA, H; YANAGISAWA, H et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1985, Vol 51, Num 5, pp 793-798, issn 0021-5392Article

Pouvoir de rétention d'eau de la viande de porc : Influence du type métabolique musculaire et importance des composants du sarcoplasme = Water holding capacity of pork : influence of muscle metabolic type and importance of sarcoplasmic componentsLABORDE, D; MONIN, G.Sciences des aliments. 1985, Vol 5, Num 3, pp 353-364, issn 0240-8813Article

Méthode de calcul de la réserve en eau des sols podzoliques de sod-podzoliques d'après leur densitéKORENOVA, T. S; FROLOV, E. V.Počvovedenie (Moskva). 1984, Num 10, pp 128-130, issn 0032-180XArticle

EFFECTS OF PARTIAL AND COMPLETE REPLACEMENT OF SODIUM CHLORIDE WITH POTASSIUM CHLORIDE ON THE TEXTURE, FLAVOR AND WATER-HOLDING CAPACITY OF MARINATED BROILER BREAST FILLETSLEE, Y. S; ZHEKOV, Z. G; OWENS, C. M et al.Journal of texture studies. 2012, Vol 43, Num 2, pp 124-132, issn 0022-4901, 9 p.Article

Approche thermodynamique de la description des propriétés de rétention en eau du solZHELEZNYJ, B. V.Počvovedenie (Moskva). 1984, Num 7, pp 54-64, issn 0032-180XArticle

Etude de facteurs de variation du pouvoir de rétention d'eau de la viande de porcLABORDE, Dominique.1984, 108 pThesis

Hysteretic relations between soil-moisture tension and the moisture content and their generalized descriptionONISHCHENKO, V. G.Soviet soil science. 1986, Vol 18, Num 2, pp 107-114, issn 0038-5832Article

The water holding capacity of venisonPIPEK, P; PROKUPKOVA, L.Potravinářské vědy. 1994, Vol 12, Num 4, pp 325-335, issn 0862-8653Article

Two reading techniques of the filter paper press method for measuring meat water-holding capacityBARGE, M. T; DESTEFANIS, G; PAGANO TOSCANO, G et al.Meat science. 1991, Vol 29, Num 2, pp 183-189, issn 0309-1740Article

Effet du CaCl2 sur la capacité de liaison de l'eau des myofibrilles de carpe et sur leur thermostabilitéSAEKI, H; OZAKI, H; NONAKA, M et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1985, Vol 51, Num 8, pp 1311-1317, issn 0021-5392Article

Il pangrattato per ripieni: valutazione della capacità di assorbimento acqua = Breadcrumb for filling: evaluation of water absorption capacityFOTI, S; VEZZANI, E.Industrie alimentari (Pinerolo). 1992, Vol 31, Num 305, pp 546-550, issn 0019-901XArticle

A research note. Water binding ability of meat products : effect of fat level, effective salt concentration and cooking temperature = Note de recherche. Capacité de liaison de l'eau des produits carnés : effets de la teneur en gras, de la concentration effective en sel et de la température de cuissonTROUT, G. R; SCHMIDT, G. R.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 4, pp 1061-1062, issn 0022-1147Article

Zusammenhang zwischen den rheologischen Eigenschaften von grobzerkleinertem Fleisch und dem Gehalt an freim Wasser = Relationship between rheological properties of coarsely minced meat and its water-holding capacityPIPEK, P; SOJKOVA, S.Nahrung (Weinheim). 1991, Vol 35, Num 7, pp 701-704, issn 0027-769XArticle

Improvement of water absorption of soybean protein by treatment with bromelain = Amélioration, par traitement par la bromélaïne, de la capacité d'absorption d'eau des protéines de sojaMOHRI, M; MATSUSHITA, S.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 3, pp 486-490, issn 0021-8561Article

Hydraulic conductivity and water retention of clay soils containing coarse fragmentsRAVINA, I; MAGIER, J.Soil Science Society of America journal. 1984, Vol 48, Num 4, pp 736-740, issn 0361-5995Article

WATER BINDING CAPACITY OF 22 L-AMINO ACIDS FROM WATER ACTIVITY 0.33 TO 0.95. = CAPACITE DE LIAISON DE L'EAU DE 22 ACIDES L-AMINES POUR DES ACTIVITES DE L'EAU DE 0,33 A 0,95.ANDERSON CB; WITTER LD.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1952-1954; BIBL. 18 REF.; 2 TABL.Article

INDAGINI SULLE CARATTERISTICHE DI ALCUNI PROSCIUTTI PRODOTTI IN UMBRIA IN RAPPORTO ALLA QUALITA DELLA CARNE = ETUDE DES CARACTERISTIQUES DE QUELQUES JAMBONS PRODUITS EN OMBRIE, EN FONCTION DE LA QUALITE DE LA VIANDE DE PORCDI ANTONIO E; SEVERINI M; VIZZANI A et al.1982; ATTI DELLA SOCIETA ITALIANA DI SCIENZE VETERINARIE; ISSN 0518-3588; ITA; DA. 1982; VOL. 36; PP. 544-546; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.; 3 TABL.Article

GEL CHARACTERISTICS - WATERBINDING PROPERTIES OF BLOOD PLASMA GELS AND METHODOLOGICAL ASPECTS ON THE WATERBINDING OF GEL SYSTEMS. = LES CARACTERISTIQUES DES GELS - PROPRIETES D'HYDROSORPTION DES GELS DE PLASMA SANGUIN ET ASPECTS METHODOLOGIQUES DE LA LIAISON DE L'EAU DES GELS.HERMANSSON AM; LUCISANO M.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1955-1964; 6 P.; BIBL. 14 REF.; 9 FIG./2 TABL.Article

EIN BEITRAG ZUR CHARAKTERISIERUNG DER WASSERBINDUNGSKAPAZITAET VON PROTEINEN = CONTRIBUTION A LA CARACTERISATION DE LA CAPACITE DE LIAISON DE L'EAU DES PROTEINESLUTHER H; WEBER E; SCHUSTER E et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 3; PP. 265-271; ABS. ENG/RUS; BIBL. 15 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article

EINFLUSS VON KUTTERZEIT UND -TEMPERATUR AUF DAS WASSERBINDUNGSVERMOEGEN DES FLEISCHES IN BRUEHWURST = INFLUENCE DE LA DUREE ET DE LA TEMPERATURE DE DECOUPE SUR LA CAPACITE DE LIAISON DE L'EAU DE LA VIANDE DES BRUEHWURSTPUOLANNE E; RUUSUNEN M; KUKKONEN E et al.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 5; PP. 915-916; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.; 2 FIG.Article

OPTIMIERTE ANWENDUNG DES KAPILLARVOLUMETERS ZUR BESTIMMUNG DER WASSERBINDUNG DES FLEISCHES. ELIMINIERUNG VON FEHLERQUELLEN UND ERNEUERUNG DER MESSKOERPER. = UTILISATION OPTIMALE DES VOLUMETRES CAPILLAIRES POUR LA DETERMINATION DE LA LIAISON DE L'EAU DANS LES VIANDES. ELIMINATION DES SOURCES D'ERREURS ET RENOUVELLEMENT DU GARNISSAGE DE LA "TETE" DE L'INSTRUMENT DE MESURE.HOFMANN K.1982; FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 12; PP. 1604-1608; ABS. ENG; BIBL. 21 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

UNTERSUCHUNG CHEMISCH-PHYSIKALISCHER EIGENSCHAFTEN DES CASEINS. UBERLAGERUNG GENETISCH UND JAHRESZEITLICH BEDINGTER EFFEKTE = ETUDE SUR LES PROPRIETES PHYSICOCHIMIQUES DES CASEINES. SUPERPOSITION DES EFFETS GENETIQUES ET SAISONNIERSKIRCHMEIER O; MEHANA A; GRAML R et al.1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 10; PP. 589-591; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.; 5 FIG./4 TABL.Article

Water Retention Curves of Biofilm-Affected Soils using Xanthan as an AnalogueROSENZWEIG, Ravid; SHAVIT, Uri; FURMAN, Alex et al.Soil Science Society of America journal. 2012, Vol 76, Num 1, pp 61-69, issn 0361-5995, 9 p.Article

Water hydration capacity of rolled oat products : Collaborative study AACC method 88-10LANE, R. H; NELSEN, T. E; SEIBERT, S. E et al.Cereal foods world. 1997, Vol 42, Num 6, pp 482-484, issn 0146-6283Article

Herstellung und Charakterisierung von zellstrukturiertem Apfelmaterial mit unterschiedlichem Pectingehalt = Preparation and characterization of materials with a cellular structure and different pectin contents from appleKUNZEK, H; LOEWE, B; RENGER, S et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1993, Vol 197, Num 4, pp 353-357, issn 0044-3026Article

  • Page / 49